Avsnitt 11 – Unravel

 

Tjenare Kompisar!

Då har vi ett rykande färskt avsnitt ute! Vi har spelat Unravel och befinner oss i något sorts kanel-dränkt-kramkalas-universum. MEN vi har också kollat Batman V Superman; Dawn of Justice och föga förvånande så tycker helt klart vi olika. Detta och lite till snackar vi om. Inspelningsplatsen för denna gång va Lucas kök och ni kommer precis in när de hälls upp lite kaffe!

Lyssna och njut

//Tom och Lucas

Publicerad i podcast
2 comments on “Avsnitt 11 – Unravel
 1. Nisse skriver:

  jag håller med tom om Batman v superman trots att det finns ganska mycket luckor som bör ha tagits upp innan denna. det finns tex en förklaring till varför batman har gått ifrån vissa ideal och varför han numer är cynisk och mörk. även wonderwoman har en stor historia innan detta senario som enl mig bör tagits upp så storyn kunde gett mer än vad den gör pga stress för att få ut justice leauge vilket är lite trist.
  men överlag får den en 8 av mig också 🙂

 2. Per skriver:

  Hej!

  Idag har jag två frågor till er, med tancke på temat =)

  Vilken är eran favorit batmanfilm?
  och vem spelar batman bäst?

  Sen undrar jag om ni har läst new52s Batwoman eller vad nu DC nystarten heter?

  Dom första avsnitten är skitbra!
  Rekomendation om ni inte läst dom!
  Men slutar med värsta cliffhangern för vad som jag fattade ville inte DC publicera att Batwoman skulle gifta sig med en kvinna, så dom hoppade av! Bra Gjort!

  Nu till spelet.
  TOKSVÅRT!
  Jag har provat förut. för hört att ganska många tycker det är bra. Men jag har aldrig riktigt fixat förstabanan =)
  Men jag provade igen och samma visa denna gång =(
  så jag har inte ens klarat av första banan.

  Tack för en mysig podd!
  Kram Per

Kommentera