Nästa spel

shovel-knight-

Till nästa avsnitt ska vi spela det otroligt hyllade Shovel Knight 🙂
Jag är otroligt taggad!

// Lucas

Publicerad i Lucas inlägg
2 comments on “Nästa spel
 1. Anton skriver:

  Sjukt taggad, införskaffade precis spelet och första bossen bet nyss i gräset!! Fler kommentarer kommer när jag kommit en bit in!

 2. Gazimaluke skriver:

  Halloj Styrkorset, first time skriver, long tajm lyssnare.
  Jag missade ju att skriva in om The Minish Cap, ett spel som ni förövrigt har helt fel om. Det är kanske inte ett av de bättre spelen i serien men jag tycker att Capcoms Flagship-studio gjorde ett klart lyft från deras Game Boy Color-Zelda-spel.
  Men nu var det Shovel Knight jag skulle kommentera på. Tro att jag köpte spelet när det släpptes på Steam, orkade inte vänta på att 3DS-versionen skulle släppas då den blev försenad till oss i Europa.
  Spelet har fint pixlad grafik, det är som skaparna sa själv, det ser ut som vi minns 8-bitsspel men är egentligen snyggare än tex en NES skulle klara av.
  Musiken däremot är inte alls ett försök att låta som förr utan mer åt vad en remixad NES-låt skulle låta som. Fast är det inte en stark smak av Game Boy i hur det låter?

  Zheores lät ungefär så kul som jag misstänkte när det dök upp på Xbox OneTack för god pod. Mvh Gazi

Kommentera